Erbjudanden

Erbjudanden

INTRODUKTIONS ERBJUDANDE  Just nu kraftigt sänkta priser på vår unika tjänst där vi implementerar hela Verksamhetshyllan iFOKUS hos Er under två timmar!!!

Vi har just nu tre unika erbjudanden:

1. Implementering av hela Verksamhetshyllan iFOKUS under två timmar !!!

Vi kommer till Er och implementerar hela Verksamhetshyllan under två timmar. Alla grundläggande exempelsvar och tillhörande dokument med en generell inriktning gällande det Systematiska arbetsmiljöarbetet (SAM) finns med.

Fördelar: En unik möjlighet att öka kunskapen kring den egna verksamheten genom att tillsammans internt arbeta i konceptet efter implementeringen.

Alltså, Ni kommer igång direkt med att arbeta systematiskt med arbetsmiljöarbetet !!!  

 

Anmäl er

 


 

2. Implementering av Verksamhetshyllan iFOKUS och konsultstöd under en dag samt en dags arbetsmiljöutbildning för chefen och skyddsombudet.

Det är detta paket som vi rekommenderar att man börjar med. Anledningen är att det då ingår att man skickar en chef och skyddsombudet till ett öppet seminarium

( Se alternativ 3 nedan). Konsultstödet under dagen kan innebära utbildning för ledningsgrupp och medarbetare samt genomgång av befintlig dokumentation som med fördel man kan länka till. Man kan senare skicka fler chefer, arbetsledare och skyddsombud till våra öppna seminarier.

Fördelar: En unik möjlighet att komma igång med arbetsmiljöarbetet direkt och kunna arbeta med andra viktiga frågor i Er verksamhet, allt samlat i Verksamhetshyllan. Låter detta intressant gör en intresse anmälan på knappen nedan så hör vi av oss.

Anmäl er

 


 

Har Ni koll på vad de nya arbetsmiljöföreskrifterna innebär för Er verksamhet ??? 

 

3. Öppet seminarium  Systematiskt arbetsmiljöarbete (SAM) med inriktning på Organisatorisk och Social arbetsmiljö .

Det här öppna seminariet riktar sig till chefer, arbetsledare och skyddsombud i organisationen som har ett intresse att förbättra arbetsmiljön genom ökad kunskap om vad de nya arbetsmiljöföreskrifterna om Organisatorisk & Social arbetsmiljö (AFS 2015:4) innebär och hur det kan förenklas genom att utbildas under en heldag. Efter slutförd utbildning  kan kursdokumentationen kopieras in i Er version av Verksamhetshyllan som Ni har internt på Ert företag.

Fördelar: En unik möjlighet att förstå vad de nya arbetsmiljöreglerna innebär genom att internt tillsammans arbeta i konceptet efter utbildningen som tydliggör vad som bör förbättras. OBS! Endast för kunder som har implementerat Verksamhetshyllan iFOKUS! 

Anmäl er

 


 

Se våra agendor vad seminariet innehåller under fliken ”Anmälan”.

SAMarbetspartner tillhandahåller utbildningslokal, morgonfika. Lunch och eftermiddagsfika ingår vid heldagar.

© Copyright 2017