Om oss

Om oss

tommy-circle

Tommy Glittersand

Jag är född och uppvuxen i Göteborg och har sedan 2005 förankrat mig i natursköna Bullarebygden. Mitt arbetsliv har varit mycket utvecklande och jag har arbetat med Industri / Automation sedan 1979. I företaget Samarbetspartner är jag ansvarig för försäljning och marknadsföring.

Keijo Kuusela

Jag är en så kallad rumpmas och uppvuxen i Avesta. Min bakgrund är från den tyngre industrin samt offentlig verksamhet. I företaget Samarbetspartner är jag ansvarig för verksamhetutveckling samt utveckling av konceptet iFOKUS som är grunden i vårt utbud.

keijo-circle

Om oss

År 2007 träffades vi på en utbildning gällande företagsutveckling. Vi insåg då att genom att samarbeta så kunde vi skapa något bättre. Genom vår gemensamma kunskapsbredd och kompetens så lyckades vi med detta. Dagens utbud från Samarbetspartner är resultatet av många års samarbete.

Vision

”Vi skall bli det naturliga valet när små och medelstora företag på den svenska marknaden önskar analysera och reflektera  över sin verksamhet”

Verksamhetsidé

”Att på inbjudande och trevliga seminarier erbjuda företag att utifrån ett antal perspektiv på ett systematiskt och ett pedagogiskt sätt reflektera över sin verksamhet.”

Verksamhetspolicy

”Vi skall bli allt bättre på att analysera och identifiera kundernas krav på innehållet i våra möten för att säkerställa kundnöjdhet.”


Ett unikt träd

Ta del av bakgrunden till vårt unika träd.

Visa PDF

© Copyright 2024